Högsta Bonusarna hos ledande online Bingosajter!
Börja spela

Bingo bongo

100% upp till 1000kr
Speciella fördelar
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
Besök sidan
Ladda ner

Recension av Bingo bongo

Vi garanterar dig den bästa bonusen när du besöker Bingo bongo via våra länkar!

Du registrerar dig på Bingo bongo genom att fylla i formulär med namn, mejladress, bostadsadress samt valt användarnamn och lösenord.
Eftersom spel på Bingo bongo handlar om pengatransaktioner är det vettigt att välja sitt lösenord noga och göra det svårt att räkna ut.
När du är klar med din registrering hos Bingo bongo kan du börja spela. Hos Bingo bongo måste man ladda ner spelen till datorn för att kunna spela. Du kan välja mellan Bingo bongos klassiska 75 bollarsspel eller Bingo bongos mer avancerade 90 bollarsspel.
Något som är speciellt för Bingo bongo är att du kan spela i team och utmana andra team i bingo. Bingo bongo är också speciella med att de arrangerar en åtta dagar lång kryssning i Karibien för sina medlemmar. På denna kryssning umgås man, äter god mat och spelar bingo. Dock finns det bara ett sätt att få biljetter till detta arrangemang och det är via ett lotteri som arrangeras av Bingo bongo.
Ytterligare en speciell sorts tävling hos Bingo bongo är ”Bingo pays the bills”. Där får den som vinner sina räkningar för el, vatten och gas betald av Bingo bongo.
Bingo bongos bonusar
Som ny medlem på Bingo bongo får du 100 % bonus vid första insättningen. Detta gäller upp till £100. Annars har Bingo bongo ett poängsystem där man belönas ju mer trogen och engagerad man är. Ju längre du är med och spelar hos Bingo bongo ju mer poäng får du. Vid en viss punkt kan du sedan växla in poängen till pengar att spela för. Exempel på vad som ger poäng på Bingo bongo.
Bingo bongos registreringspoäng: när du registrerar dig får du 1000 poäng.
Bingo bongos värvningspoäng: om du värvar en kompis får du 5000 poäng.
Varje 1000 poäng på Bingo bongo ger £1 som sätts in på ditt spelkonto.

ladda ner
Besök sidan
Mer information
Namn:
Bingo bongo
Hemsida:
www.bingobongo.com
Hur du spelar bingo online
Bingonyheter
Casino/Gamblingsajter

Andra sidor