Högsta Bonusarna hos ledande online Bingosajter!
Börja spela

Caliberbingo

Få 50 kr att spela för.
Speciella fördelar
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading ... Loading ...
Besök sidan
Ladda ner

Recension av Caliberbingo

Vi garanterar dig den bästa bonusen när du besöker Caliberbingo via våra länkar!

När internet och dess användande växer följer även branscher som lätt kan appliceras på internet med. En sådan bransch är bingospelandet som funnits på internet i nära nog ett decennium. Och denna bransch växer lavinartat med nya sajter som dyker upp med jämna mellanrum.

En relativt ny sajt är Caliberbingo, som funnits sedan 2006 och innehar sin spellicens på Gibraltar.
När du börjar spela på Caliberbingo får du en välkomstbonus på 100% upp till 1 250 kr. Utöver det får du, när du registrerar dig som spelare och gör din första insättning, automatiskt 20 kr och ytterligare 30kr när du klickat på länk i ditt registreringsemejl.
Caliberbingos bonusar
Caliberbingo har ett omsättningskrav på 5 gånger innan du kan ta ut några pengar. Dessutom har Caliberbingo ett krav på att 100 kr måste sättas in på kontot innan några uttag, vid eventuell vinst, kan göras.

För dina bonuspengar kan du köpa bingobrickor som ger dig nya spel. På Caliberbingo kan bonuspengar inte tas ut direkt i pengar. De som göra uttag på hela bonusar, eller delar av dem, på Caliberbingo – mister dessa.

Caliberbingos olika spel
På Caliberbingo spelas en variant av bingo som kallas skandinavisk bingo, som har 75 nummer. Detta är det bingospel som har varit mest förekommande vid spel i Sverige, Norge och Danmark.

Av skandinavisk bingo har Caliberbingo två olika typer.
Caliberbingos klassiska bingo och caliberbingos variantbingo.

Caliberbingos klassiska bingo spelas på tills en spelare vinner genom att få en fylld vågrätt, lodrätt eller diagonal rad. Om flera skulle få bingo samtidigt delas vinsten jämnt mellan dessa vinnare.

Caliberbingoss variantbingo säljs som ett paket med tre stycken bingobrickor där varje bingobricka består av 25 nummer. Till skillnad från Caliberbingos klassiska Bingo spelas Caliberbingos variantbingo i fem omgångar där varje omgång har en vinnare.

Caliberbingo har även chatspel där det är upp till bingovärden vilka spel som spelas. Bingovärden bestämmer även när spelet ska vara.
Caliberbingos chat
Csliberbingos chat är självklart mer än bara bingovärdar som arrangerar spel. I första hand är det en social mötesplats för alla som spelar på Caliberbingo. Även om internetbingo är ett spel som helt och hållet  baseras på tur sägs det ofta att erfarenhet är nödvändig för framgång spelandet. Det finns nämligen omständigheter där erfarenhet kan öka dina chanser. Exempelvis att spela när det är färre besökare på Caliberbingo.
Ett självklart sätt att få erfarenhet är givetvis att spela mycket på Caliberbingo. Men du kan få mycket användbar kunskap av andra spelare – och dessa för du bra kontakt med via den Caliberbingos chatt. Så även om du i vanliga fall inte brukar chatta, är detta en bra idé om du vill ta del av all den kunskap och erfarenhet som andra spelare gärna delar med sig av. För många är bingospelandet nämligen av stor social vikt, där chattandet och delandet är viktigt för spelglädjen.
Caliberbingo har även en kundtjänst som finns tillgänglig den största tiden av dygnet. Kontakta gärna den med frågor om spelen.

ladda ner
Besök sidan
Mer information
Namn:
Caliberbingo
Hemsida:
www.caliberbingo.com
Hur du spelar bingo online
Bingonyheter
Casino/Gamblingsajter

Andra sidor