Högsta Bonusarna hos ledande online Bingosajter!
Börja spela

Miss bingo

Få 50 kr att spela för.
Speciella fördelar
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading ... Loading ...
Besök sidan
Ladda ner

Recension av Miss bingo

Vi garanterar dig den bästa bonusen när du besöker Miss bingo via våra länkar!

De senaste åren har bingohallarna på internet blivit fler och fler. För många kan det kännas oroande att ge sig ut och prova då man helt enkelt inte vet om man blir lurad eller ej. Men det finns många som driver bingoverksamhet på internet som är seriösa. Ett exempel är Miss bingo som ägs av Smooth Capital Investments Limited och drivs av Global Gaming Net (GGN). Som hos alla bingosidor på nätet måste du först registrera dig innan du kan böra spela på Miss bingo.  Därefter är det ganska enkelt. När du kommer in på Miss bingo finns det en knapp längst upp till höger med texten ”Next Game”. När du trycker på den kan du köpa bingobrickor som gör att du kan gå in i ett spel på Miss bingo. Här kan du välja vilket spel på Miss bingo du vill spela och vilket antal brickor du vill spela med. Du kan till och med förköpa brickor till spel som ännu inte börjat, men dock max tre timmar i förväg. 
Om du inte skulle hinna spela klart det spel du påbörjat på Miss bingo kan detta slutföras automatiskt. Du kan till och med stänga av datorn och gå ifrån – det görs klart automatiskt. Om du vinner sätts pengarna automatiskt in på ditt Miss bingokonto.

Miss bingo i färger
På Miss bingo använder man färger för att visa hur nära bingo man är. När du är tre siffror från att få bingo förändras färgen på brickan till grön, två siffror från blir brickan blå och när du bara saknar en siffra från bingo blir brickan röd. Om du sedan skulle få bingo blir din Miss bingobricka guldfärgad och du vinner jackpotten. 
Skulle du inte få hela jackpotten, trots att du fått bingo så beror det med största sannolikhet på att på Miss bingo delas jackpotten upp om flera spelare får bingo samtidigt.

Om du får jackpott när du spelar på Miss bingo har du olika val att välja mellan. Antingen kan du låta pengarna stanna på ditt konto för framtida spel på Miss bingo eller så kan du ta ut summan i riktiga pengar. Detta tar fyra bankdagar under vilken tid du har möjlighet att stoppa transaktionen – om du skulle ångra dig och vill spela vidare på Miss bingo för pengarna i stället.

Om du undrar något om Miss bingo
Har du frågor och undringar kan de flesta svar finnas direkt på Miss bingos sida. Om du ändå inte skulle få svar på dina frågor kan du nå Miss bingos kundkontakt via mejlformulär. Där kan du specificera arten av din fråga så att den kommer rätt på Miss bingo direkt och blir snabbare besvarad.

Du kan även få svar och hjälp av andra spelare via Miss bingos chatt. Där finns gott om erfarna spelare som svarar på frågor.
Miss bingos bonusar
På Miss bingo får du dels bonus när du registrera dig men också varje gång du gör en insättning. Om du är lojal till Miss bingo utlovar de upp till 110% i bonus varje månad.

ladda ner
Besök sidan
Mer information
Namn:
Miss bingo
Hemsida:
http://www.missbingo.com/
Hur du spelar bingo online
Bingonyheter
Casino/Gamblingsajter

Andra sidor