Högsta Bonusarna hos ledande online Bingosajter!
Börja spela

Svenska spel

100% upp till 1000kr
Speciella fördelar
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading ... Loading ...
Besök sidan
Ladda ner

Recension av Svenska spel

Vi garanterar dig den bästa bonusen när du besöker Svenska spel via våra länkar!

Svenska Spel startade sin verksamhet 1997 (som en sammanslagning av Penninglotteriet och Tipstjänst) och är bedriver reglerad spel och gamling i Sverige. De har sitt huvudkontor i Visby och bedriver sin verksamhet via ombud (ATG) bingohallar, pubar och på internet. Svenska Spel drar varje år in runt fyra miljarder kronor.

Svenska spels utbud på internet innehåller bland annat bingo. Här kan du välja mellan olika varianter som klassisk bingo, variantbingo eller mönsterbingo. Du kan även välja om du vill spela mot andra eller mot dig själv. När du valt att spela mot andra måste ni vara åtminstone tre personer för att spelet ska dra igång och då går den gemensamma potten till den som först får bingo. När du väljer att spela mot dig själv finns det en fast vinstplan som bestämmer utdelningen. Detta innebär att ju tidigare du får bingo ju högre blir din vinst. Summan du då lägger in kan vara mellan fem och trettio kronor. Du kan sedan välja att köpa upp till sex brickor.  Svenska spel bingo har en övre gräns på 1000 kronor för hur mycket du kan spela för per dag.
Svenska spels bingochatt
För många spelare är bingo en social företeelse. Man går visserligen till bingohallen för att spela, men lika mycket för att träffa folk och prata. När du väljer att spela hos Svenska spel på internet finns även detta sociala fenomen. I deras chatt kan du träffa andra spelare, diskutera strategier, utbyta tips och råd eller bara prata strunt.
Svenska Spel är har dock strikta regler kring god ton. De kräver att man är trevlig och respektfull – annats blir man avstäng från chatten.
Den senaste tiden har Svenska spel satsat mycket på att profilera sin chatt genom att introducera profilerade chattvärdar. Dessa presenteras på hemsidan med foto och kåserier. De driver även en webb-tv där värdarna förs fram.
Detta för att skapa en hemtrevlig och personlig framtoning som deras kunder kan känna sig trygg och väl omhändertagna i.
Svenska spel bingo för fram att de erbjuder många spelmöjligheter till spel varje dag och att de har ett lättanvänt gränssnitt samt att deras pengahantering är smidig och säker. 
De spel som erbjuds just nu är Rock´n´roll (variantbingo), Nian (mönsterbingo), Frimärket (klassisk bingo), Krysset (mönsterbingo), Stjärnan (variantbingo) och Fyrklövern (klassisk bingo).
För att du ska kunna skaffa dig ett spelkonto hos Svenska spel bingo kräver de att du är myndig och är folkbokförd i Sverige. Du får heller inte ha en förvaltare eller vara försatt i konkurs.

Svenska spel bingo och spelansvar
Svenska spel ser gärna sig själva som ansvarsfulla med ledordet att ”ansvar går före vinst”.  De bedriver därför en verksamhet som de lanserar som ”Spela lagom-konceptet” samt ”Spelkoll”, för att upptäcka spelberoende spelare och motivera dessa att söka hjälp. 
De säger sig även ha världens mest effektiva ålderskontroll på nätet.
Svenska spel driver en filosofi kring kundens behov av trygghet i en bransch som ofta kan kännas otrygg. Ju mer trygghet de kan skapa, ju fler kunder tror de söker sig till dem.

ladda ner
Besök sidan
Mer information
Namn:
Svenska spel
Hemsida:
www.svenskaspel.se
Hur du spelar bingo online
Bingonyheter
Casino/Gamblingsajter

Andra sidor